Niki Vervaeke

Carrière Bilan de compétences

Niki is opgeleid als licentiate in de politieke wetenschappen, internationale betrekkingen (2001). Ze is sinds 2015 aan de slag als externe ombudsvrouw in de geestelijke gezondheidszorg. Daarnaast verzorgt zij vandaag als trainer de basisopleiding tot counselor bij de Academie voor Coaching en Counseling en heeft zij haar eigen praktijk Archè Coaching & Counselling.

Van overheid tot onderwijs, van projectwerking tot zorg, een meerwaarde realiseren voor alle betrokkenen blijft steeds haar doelstelling. Ze doet dit door vanuit een open, nieuwsgierige houding te luisteren, aandacht te hebben voor wat zichtbaar is en daarbij blijvend opmerkzaam te zijn voor wat achter de vragen of klachten schuilt. De ruimte bieden om veilig te kunnen spreken is haar troef. Zij houdt van een praktische, oplossingsgerichte aanpak waarbij een waaier aan methodieken worden gecombineerd, op maat van de mens voor haar. 9850 Nevele, Gent.

OrientationResulta asbl

Nous proposons à Bruxelles et en Wallonie principalement des services d'orientation professionnelle et personnelle tout au long de la vie, des formations et de la consultance. Nous sommes certifiés « qualité KMO portefeuille », notre asbl est également reconnue par l'Apef-Febi. Nous offrons nos services en français, néerlandais, anglais et espagnol.


Administration :
rue de la Grande Haie, 141
1040 Bruxelles
info@orientationresulta.be
TVA: BE 0553 905 929

Suivez-nous
Ils nous font confiance